23 november 2005

Skriv til politikkerne II

Kære politikkere!

På foranledning af TV2´s udsendelse om "asyl-børn" Tirsdag d. 22 November.

Skandale at Danmark der ellers har så travlt med at gøre sig til, både over for USA, i FN og alverdens internationale nævn og råd, der står som hele verdens vagthund, i alle sager om alt fra doping til menneskerettigheder, undertrykkelse og nødhjælp til lidende ved naturkatastrofer, rundt om i verden. Vi kan ikke engang tage os af dem, den flok mennesker der lider, vi har her i landet, som virkelig behøver hjælp.

Nu må den svinske umenneskelige behandling af asyl-ansøgere og flygtninge stoppe!

Vi ønsker rimelige forhold for de fremmede i danmark, og ikke tilstande der nærmest kan sammenlignes med Hitlers Tyskland og andre lignende fremmedfjendske personer i historien.Se på Norge, Sverige og Tyskland som vi har så travlt med at sammenligne os med, deres politik er langt mere human og rimelig end vores.

Kortere behandlingstid, menneskelige vilkår, omsorg for børnene, og ikke flere familier der adskilles, behandlingstilbud til evt. syge ansøgere - vi HAR råd til det, her i vores rige land, faktisk et af de rigeste lande i verden, hvor er det dog en skændsel at vi ikke kan tage os ordentligt af de fremmede, der kommer til os for at få hjælp.

Stop jeres mantra om velfærd og vækst, og se at vend fokus på samfundets svageste.
Mennesker skal under ingen omstændigheder behandles som de bliver i danmark, var det dyr havde forskellige dyreværnsforeninger grebet ind for længst.

http://asyl-danmark.blogspot.com/

Med venlig hilsen
(Navn)

copy-paste ind i en mail som sendes til følgende adresser:

inm@inm.dk Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration
venstre@venstre.dk Venstre
rvmaje@ft.dk Radikale
helle.thorning-schmidt@ft.dk Socialdemokraterne
sfvils@ft.dk SF
min@oem.dk Konservative
frank.aaen@ft.dk Enhedslisten

Find selv på flere!