23 november 2005

Regeringens valgløfter og hykleri

Hvordan mon det går med regeringens valgløfter og mærkesager, tænker du måske ?

- ja jeg har tænkt det samme meget længe, faktisk siden de kom til magten.....

På Venstres føromtalte hjemmeside kan man læse om deres mærkesager, som tidligere sagt er det ikke anbefalelsesværdig læsning, men jeg tager det med humor, så er det lettere at fordøje.

Verdens mestre i gode ideer, lyder den første mærkesag
- 10 milliarder kr. til forskning, udvikling og uddannelse "når andre er billigere, skal vi være bedre"

Nej hvor er det fantastisk, med den idiotiske logik vil det altså sige at Danmark for 10 milliarder, kan få eneret på at være kloge, og på en eller anden ikke oplyst facon forhindre alle andre end danskere i at blive kloge og få gode ideer. Ja! Det er vel nok fremtiden....

Men hvad nu hvis alle de andre både bliver billigere og klogere end os???


Forhøj børnechecken og nedsæt prisen på pasning.

- Ja det ved vi jo allesammen er en, eller skal jeg sige endnu en skrøne, det er nærmere omvendt i praksis, nedsæt børnechecken (sådan generelt de sociale ydelser for de dårligst stillede) og hæv prisen på pasning (de rige kan købe ekstra goder til deres børn, mens de fattige kan få den skrabede model, hvis de da har råd til det).


Ældreplejen.

- 500 millioner (ekstra) til flexibilitet osv i ældreplejen.

Gad vide hvor de penge bliver brugt, mig bekendt er det stadig stopurstyrrani der præger ældreplejen. Ikke et ondt ord om de ansatte, de gør bare hvad de får besked på, men "hej har du det godt, og farvel igen" er realiteten som ældre i danmark, stadigvæk, derudover et møgbeskidt hjem, pga manglende tid. Altså endnu engang ikke andet end snak og store løfter uden indhold.


Skattestoppet, er omtalt andet sted her på siden.

Skattestop er lig med omsorgsstop og i yderste konsekvens åbenbart også tankestop.

Det rammer de svageste, og forgylder, hvis man kan tale om meget guld i de småpenge vi har fået. De havde pyntet mere i de udsattes og fattiges lommer. Og regeringen er tilmed så stolte af den skævvridning at de som et mantra, gentager det latterlige skattestop om og om igen.


Ansvarlig udlændingepolitik.

Ja så har man vist hørt det med -

Stakler der har måtte flygte fra hus, hjem og alt hvad de ejer, bliver år efter år nødt til at leve i uvished, med psykoser og lignende til følge. Børn oplever omsorgssvigt, så man må tage sig til hovedet i håb om at det bare er et mareridt. Flygtninge behandles og omtales iøvrigt som dyr og mindreværdie andenrangs mennesker - mistænkeliggøres, fremmedgøres hvorefter man iøvrigt undrer sig over deres evne og villighed til at ville integreres.

Basale menneskerettigheder, både underskrevet FN og EU konventioner bliver så tydeligt brudt, at man er i tvivl om, om Fogh og de andre forbrydere ikke burde kaldes for en menneskeretsdomstol - det er ganske enkelt uacceptabelt. Danmark er så vidt jeg husker, enten midlertidigt repræsenteret i FN, eller ansøger herom. Kan man tænke sig en bedre anbefaling, end at vi end ikke overholder de mest basale menneskelige rettigheder.

Dyr har flere rettigheder end asylansøgere og flygtninge har i Danmark - vi så det tydeligt i TV2´s glimrende udsendelse. Og der er redegjort for det andets steds her på siden.


Miljø -

Uha ja, der er der virkelig sket noget i de år denne regering har siddet.

Landbrug bliver flyttet til østlande, hvor de iøvrigt kan svine ligeså meget de vil, selvom det stadig er under EU og stadig er underlagt samme normer og regler som var de i DK.

Alternativ energi - Ja det går det også fantastisk med, der er ikke sket en brik, for staten tjener jo tykt på afgifterne, ikke mindst nu priserne er så høje at man nærmest kan høre mønterne klinge ned i statskassen inde på Borgen.
Hykleriet med naturgas f.eks. hvorfor skal en naturvenlig energiform brandbeskattes? Nå ja, den må jo ikke konkurrere med den fossile energi (Olie). Ja det er da logisk og miljøpolitik vi kan forstå.

Arbejdsmiljø - står ikke direkte som deres mærkesag, men alligevel hører man jo jævnligt vores ven Claus Frederiksen udtale sig om arbejdsmiljø, både det psykiske og det fysiske, så det må ligge dem på sinde.

Men hvordan hænger det sammen med at man har stækket arbejdstilsynet på en sådan måde, at arbejdsulykkerne er steget så dramatisk det seneste år, at man ligefrem er utryg ved at gå på arbejde, hvis man er i de udsatte erhverv. Senest en uhyggelig ulykke på Amager, hvor en lift/ hejs pludselig vælter og to bygningsarbejder omkommer. Dermed ikke sagt at det direkte skyldes nedskæring osv af arbejdstilsynet, men var det så bare den eneste sag man havde hørt om. Anarki på arbejdspladserne, pga mindre tilsyn og mere arbejdsgivermagt. Det er kendsgerningerne. Det er arbejderne der presses, det er arbejderne der pålægges bøder - arbejdsgiverne er jo i regeringens øjne fromme som små lam, og tænker jo selvfølgelig altid på arbejdsmiljøet, inden de tænker kroner og ører - NOT !!! det er lige omvendt.

Samlet set må overskriften for mærkesagerne være:

Penge først og så måske mennesker, miljø osv bagefter, når vi får råd.

Lad os få jaget Fogh og hans psudo-socialistiske regering på porten nu!



Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.