24 november 2005

Nedsat husleje

Endnu et fantastisk forslag fra regeringen.

Hvis man bor i en ghetto og er så heldig at kunne få et job i det ikke-eksisterende opsving som politikkerne er ved at falde over hinanden for at omtale, så skal man altså have nedsat husleje.

Hvad ialverden tænker de på, endnu en skævvridning af samfundet, endnu et tiltag der kun er med til at gøre vilkårene dårligere for de dårligst stillede, for det er jo DEM der har brug for nedsat husleje, ikke dem der tjener penge, og så bare for at få dem til at blive boende i ghetto-områderne.

Det vil udlukkende gøre, at de måske nok bliver boende, men da kun indtil at denne nedsatte husleje har givet dem sådan et frirum, at de har råd til at komme væk fra ghettoen. Og så bliver næste problem vel lejligheder der står ledige.... kan man mon uden at fornærme hans kapitaliske-selvhøjtidelighed Fogh, tale om uholdbar ekstremt kortsigtet løsning???


Hvornår holder regeringen op med deres tåbelige "belønningspolitik" og får øjnene op for dem der virkelig ikke har muligheder, dem der er på kanten af samfundet, de aller fattigste og mest udsatte, syge, misbrugere og andre stakler, der alt for længe har været holdt uden for samfundet, og nu pludselig er blevet en så stor byrde, at de skal jages, som var de kriminelle. Dem der af forskellige årsager ikke kan have et arbejde, årsager som regeringen i et vis omfang selv er skyld i, ved deres flygtningepolitik, og fremmedegørelse af alle der ikke lige passer ind i deres nazistiske menneskesyn. Fjendliggørelse af alle anderledes tænkende, og af mennesker der har en anden baggrund end deres kapitalistiske pengesvineri.

Hjælp dem der skal hjælpes, i stedet for at tro at, det at "jage folk" hvad enten det er med belønning eller med bøder. Igen kan vi konkludere, at ALT hvad den regering har fat i, står og falder med PENGE, alt gøres op i penge, de tror at alle mennesker kan købes for penge, "giv dem nogle flere penge så er de glade, og gør som vi siger". Man ser hele befolkningsgrupper der lallende som i en rus render rundt og jubler over den enorme skattelettelse. Og politikkerne i regeringen omtaler den skattelettelse med ord, som var det en million-lottogevinst det drejede som om til hver enkelt dansker. Sådan holdes danskere glade og tilfredse, giv dem en skattelettelse på et par 100 kroner, så lukker de øjnene for alle realiteter, og regeringen kan i ly af dette fortsætte deres menneske- og fremmedfjendske politik.

Lige sådan den nedsatte husleje der nu er på tale, "giv dem nedsættelse, så får vi dem til at gøre som vi vil" måske, men hvor længe, det er endnu en håbløs lappeløsning, og et forsøg på at købe sig ind hos befolkningen, købe sig ud af problemerne i stedet for at løse dem, resultatet bliver blot en endnu kraftigere polarisering i samfundet, men det er jo også det de vil, for jo flere der er afhængige af "dem" jo flere kan de få til at agere efter deres ønske, ved at vifte med en ussel pengeseddel.

Ikke så meget anderledes end dummebøder, ågerrenter og hvad det ellers kaldes i kriminelle kredse, hvor renterne til sidst er så store at man hænger uhjælpeligt fast i gæld, og kun lever på kreditorens gode vilje, men til gengælde også ubetinget på danse efter hans fløjte.

Det er jo tydeligt at der er en indgroet modvilje mod at hjælpe de svageste, og tro at man kan købe folk til gøre hvad man ønsker at få dem til.

Vågn op Danmark - der er en anden vej og vi har råd.


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.