28 oktober 2007

SF stormer frem, S falder tilbage...


SF stormer stadig frem i meningsmålingerne, og har siden valget blev udskrevet øget deres mandattal med otte til i alt 25. Jeg håber det holder valgkampen ud med de stigningsprocenter.

S derimod taber noget terræn, nemlig fra syv mandater og har nu 43 mandater.

Jeg tror det skyldes, at de mest synlige er det folk først reagerer på, og at den ventede konfrontation mellem Fogh og Thorning vil give et godt billede af, at Thorning er den der sammen med venstrefløjen kan vælte Fogh.
Hendes skarphed og troværdighed vil give hende den medvind fra folket, som skal til at slå Fogh, som stadig tror, at han kan klare sig med varm luft og skræmmekampagner fostret i Pias forskruede ideologi, som han hænger på, hvis Fogh-regeringen for lov at fortsætte. Det vil blive endnu fire år med udhulning af velfærden, endnu skarpere blokpolitik til højre for midten. Endnu mere ulighed, endnu mere racisme, mere privatisering, brugerbetaling og bureaukrati, tør vi lade Fogh styre landet, eller vil vi have en ny regering, mere velfærd, flere penge til uddannelse, skoler og plejepersonale?

Lad os bakke op om venstrefløjen og den danske velfærdsstat inden Fogh får pillet gode gamle danmark med plads også til skæve eksistenser, fra hinanden i et ideologisk korstog imod al form for social anstændighed og omsorg for andre end de rige og deres pengepung.

En stemme på venstrefløjen er en stemme for anstændighed, velfærd og sikkerhed for, at vi ikke bare lader landet sejle men at vi sørger for fremtiden, og for at der i fremtiden vil være noget der hedder et anstændigt liv, også selvom man ikke passer ind i Foghs magtbegærlige skabelon for hvordan en lykkelig dansker ser ud og opfører sig...



Etiketter: