31 oktober 2007

3-1 til Fogh (i løgne)

Ja, Socialdemokraterne har eller vil opstige folkeskoleforliget, og det falder Fogh så meget for hjertet at han nærmest fingerer et hjerteanfald for åben skærm...

Vi kender legen, det er spind og valgkamp for at få modstanderen til at virke utroværdig og falsk.

Men hvem er det egentlig der er utroværdig?

Er det mon ikke Fogh-regeringen der netop taler om at gøre om med stopurstyrrani og stregkoder, afbureaukratiseringen af hele socialsystemet og herunder vel også skolesystemets uendelige rækker og bunker af papirer. Men fordi Socialdemokraterne så mener at skoleforliget kan gøres bedre, så er den stakkels mand ved at afgå ved døden for åben skærm...

Har Fogh ikke problemer nok?

Det er lige kommet frem, at dødsårsagsregisteret ikke er opdateret i 5 år, så ingen ved faktisk om behandlingsgarantier og kvaliten af behandlingen som jo efter regeringens udsagn er den bedste i verden, virker...

Link: Nyhedsavisen - Regeringen har syltet dødstal siden 2001

Vælgerne har ikke en chance for at se, om regeringens sundhedspolitik virker. Tal for, hvad danskerne dør af, er ikke opdateret i årevis.

Regeringen har lovet danskerne et sundhedsvæsen i verdensklasse. Men samtidig har den syltet tal for, hvad danskerne dør af.

Siden 2001 er Dødsårsagsregistret ikke blevet opdateret. Og de seneste tal i Cancerregistret er fra 2003. Derfor kan hverken læger, politikere eller andre borgere se, om regeringens indsats på sundhedsområdet virker, vurderer landets førende eksperter:

»Det er regeringens mål, at kvaliteten af dansk forskning skal kunne måle sig med den bedste i verden. Men man kan altså ikke være på forkant med den internationale kræftforskning, hvis man kun har fem år gamle data at gøre godt med,« siger Elsebeth Lynge, professor ved Københavns Universitet.

Sundhedsstyrelsen udgav sidste år nogle foreløbige tal for 2005, men de er for ufuldstændige, vurderer Lynge.

Jes Søgaard, direktør for DSI Dansk Sundhedsinstitut, kalder sagen besynderlig.

»Tallene ville jo kunne vise, om kræftplanerne virker,« siger Jes Søgaard.

Kræftens Bekæmpelse valgte i en periode at stille mandskab til rådighed, der kunne hjælpe styrelsen med at opdatere tallene. Men selvom andre gjorde arbejdet, har styrelsen ikke offentliggjort tallene.

»Personligt er jeg lidt forbløffet. Vi betalte en del af omkostningerne og fik lovning på, at tallene ville blive tilgængelige. Alligevel har man ikke villet publicere dem endnu,« siger Gerda Inglund, seniorstatistiker ved Kræftens Bekæmpelse.

Regeringen får hård kritik af oppositionen.

»Det er helt urimeligt. Vi aner ikke, hvor der er problemer,« siger Jens Peter Vernersen (S).

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Sundhedsstyrelsen. (CITAT slut)


- Jo Fogh-regeringen står så sandelig med problemer op over begge ører, men vælger altså at fokusere på at Socialdemokraterne ønsker at gøre op med kontrol-manien.

Dansk Arbejdsgiverforening (DA) har regnet ud at Fogh-regeringens skatte og velfærdsplaner mangler ikke mindre end 43 milliarder kr. Link: Nyhedsavisen - VK-plan mangler 43 milliarder om året

- Dansk økonomi er ikke holdbar, lyder det fra DA, som støttes af økonomifprofessor ved Aarhus Universitet Torben Andersen, der er tidligere formand for Velfærdskommissionen.

- DA's analyse bekræfter, at der trods velfærdsforliget fra sidste år er et ret stort problem, der er uløst. Derfor er det for tidligt at indlede diskussionen om alt det gode, man gerne vil sætte i gang, siger Torben M. Andersen til Børsen med klar henvisning til både regeringens og Socialdemokratiets løfter om at bruge milliarder af kroner på velfærd.
(CITAT slut)

Det er da også en slags penge, som Fogh og hans allierede skal trylle ud af kagedejen, men vent nu og se, der går ikke længe før regeringen er ude og tale om forkerte tal og oplysninger, regnefejl og manipulation - faktum er jo bare, at regeringen bruger pengene flere gange i håb om, at Danskerne tror på deres løgne og ikke eksisterende "historiske løft" et løft de har haft 6 år til at begynde på, men som de åbenbart først nu, når valget skal vindes er kommet i tanke om.

Derudover er det til at læse på Nyhedsavisen, at Fogh kort før valget blev udskrevet fik placeret sin tidligere trafikminister Hr. Undskyld-togene-ikke-virker-og-altid-er-forsinket-Flemming Hansen, har fået et nærmest guldæg at sidde på efter han træder ud af regeringen og folketinget. Hvem sagde nepotisme og kammerateri? Ingen skal komme og fortælle mig at Fogh ikke nøjagtig har vidst at han ville udskrive valg, kort efter dette, kort efter skattelettelser og store forkromede fabler om milliarder til danskerne...

Jeg spørger bare igen, hvem er det, som er utroværdige?

Og hvem er det, som er seriøse og vil en bedre vej for Danmark, som gør noget ved tingene i stedet for at snakke og love - velfærd, og miljø skal på dagsordnen ikke tåbelige snyderier og uholdbare økonomiske "løft" ikke skjulte dagsordner og tal, som ikke tåler dagens lys...

Stem for fornyelse stem for seriøsitet på de vigtige områder, miljø, velfærd og social retfærdighed...

Etiketter: