30 oktober 2007

Mere uro i det borgerlige cirkus..

EDIT: 30/10-07.
Ny Alliance har på det nærmeste krævet skattestoppet ophævet, som et ultimativt krav, og var glade for at skatteministeren var ude og lufte tanken om at ophæve skattestoppet. NA ønsker en skattereform. Bl.a Anders Samuelsen var meget positive over for udmeldingen.

Venstehøvding Fogh og DF, har derimod en helt modsat mening.DF krævende tidligere i dag, (lagt på TV2.dk kl. 11.39) at Fogh gik ud og fastslog at skattestoppet lå fast helt og aldeles ultimativt!
Link: TV2 - DF: Fogh må fast på skattestoppet

Og Fogh, som den logrende glade lille hund han er, overfor Bush, Blair og Pia, udtaler, (langt på TV2.dk kl. 11.49) :"Ny Alliance skal ikke regne med indrømmelser på skatteområdet i valgkampen, siger Anders Fogh. Han går dermed i rette med sin skatteminister. ""Fogh nedtoner betydningen af, at Ny Alliance står til at blive afgørende for, at VK-regeringen kan fortsætte - og dermed har gode muligheder for at stille krav på skatteområdet, der er en af partiets mærkesager."
Link: TV2 - Fogh: Vi går til valg på skattestop

Jeg har svært ved at se hvordan disse to modsat rettede ultimativer kan gå i spænd med et samarbejde mellem NA og regeringen. Ligesom jeg også har ekstremt svært ved at se, hvordan NA kan komme til at enes med DF, det er som ild og vand. En stemme på den siddende regering vil være en stemme på at DF skal styre og ødelægge landet endnu fire år, og det er bestemt ikke noget jeg har lyst til efter at have set hvad de allerede har bragt ladet ud i af krige og armod.

Næste sag i rækken:
K-kandidat: Larrain giver dårligt valg (TV2)
Konservativ uro over Larrain (DR)

Det er åbenbart en ulmende uro i konservative, efter at ex nyhedsoplæser Larrain er blevet trukket op af hatten som stemmesluger.

Fra ovenstående artikel (TV2) to citater:
"Mange almindelige medlemmer og små vandbærere i partiet vil sikkert føle det underligt, at man med et friskt partimedlemskab skal bæres frem uden at have gjort en indsats for partiet tidligere," siger Claus Christiansen, der selv stiller op uden de store muligheder for at blive valgt.

Og Helle Sjelle er også stærkt overrasket over Paula Larrains komme:"Jeg undrer mig over, hvad det er, Paula Larrain skal bidrage med," siger Helle Sjelle til DR, der bakkes op af en anden københavnsk kandidat, Jakob Næsager."Jeg har tillid til, at vælgerne kan vurdere, hvad de enkelte kandidater har leveret. Ikke bare i de sidste 10 dage, men i de sidste mange måneder," siger Jakob Næsager.



Og fra ovenstående link (DR) udtaler Mogens Lønborg:
En anden konservativ konkurrent til Larrain, Københavns sundhedsborgmester Mogens Lønborg, siger, at han ikke kender hendes politiske holdninger.
"Jeg kender ikke hendes politiske kvalifikationer, og jeg kender simpelthen ikke noget til den side af hende", siger Mogens Lønborg.


Og i samme artikel Sjelle:
Helle Sjelle kalder det er en underlig udvikling med alle de kendte mennesker, der nu stiller op til valget.


Nej, hvem ved egetlig hvad konservative står for?? De har åbenbart ladet sig forlede af NA til at se hvordan man med kendte personer regner med at kunne vinde et valg, altså personer uden den store politiske erfaring, personer, der bare bruges som forsidefigurer for at sluge stemmer.Det er utroværdigt og falsk, og hvad værre er (for konservative) det giver en intern uro og magtkamp, som bestemt ikke lokker vælgerne til, nærmere bliver de jaget langt væk.

Jeg vil stemme på fornyelse og velfærd, ikke mere snak om småpenge i skattelettelser, jeg vil hellere se vores sygehuse og ældrepleje fungere, samt at miljøet bliver taget alvorligt, stem for en ny regering!!

Etiketter: