29 oktober 2007

Store uenigheder i den borgerlige lejr..

Der er åbenbart flere og flere ting der er ved at splitte den borgerlige lejr fra hinanden allerede her i valgkampens første uge...

Fremtrædende konservative personligheder som transportminister Jakob Axel Nielsen (K) og tidligere forbrugerminister Lars Barfoed, ser hellere end gerne at Pia og DF bliver smidt på porten, og ønsker at den nye regeringsdannelse bliver uden indflydelse fra DF.

DF kræver at Bendtsen sætter dem på plads "Bendt Bendtsen skal tage afstand fra deres udtalelser om, at det er en drømmesituation." siger en af Dansk Folkepartis ledende kræfter, Søren Espersen til berlingske.dk.
Kilde: TV2 - DF: K-folk skal sættes på plads


Thor Pedersen, der stik imod alle tal og beregninger fra hans egne folk påstår at det er nye millioner, som regeringen vil pumpe ud i det såkaldte "historiske løft", beskyldes for løgn og fusk for åben skærm, og nægter fortsat under henvisning til regeringens 2015-plan.
Kilde: Forum.dk/Netavisen Infopaq - S: Thor Pedersen løj for åben skærm
Kilde: Forum.dk/Netavisen Infopaq - Thor P. afviser at have løjet

DF er præcis som under Muhammedkrisen på konfrontationskurs med muslimerne fordi de har lavet en valgplakat med en tegning af profeten, uroen har ifølge kilder allerede bredt sig til mellemøsten.
Kilde DR: DF-valgplakat vækker røre i Saudi-Arabien

Konservative stille ultimative krav til Ny Alliance om deres asylpolitik:
"Det Konservative Folkeparti kan overhovedet ikke sælge ud af den del af vores politik, der handler om at have hold på tilstrømningen til Danmark. Vi vil ikke være med til at sende en invitation til menneskehandlere i hele verden, at mennesker, der har behov for bedre forhold, bare kan komme til os," siger Pia Christmas-Møller.

"Det kan de (Ny Alliance, red.) lige så godt indstille sig på først som sidst. Al snak om samarbejde og andre frierier fra deres side har intet på sig, så længe de vil sætte hele styringen af vores udlændingepolitik over styr," siger hun.
Khader selv afviser, at Ny Alliance vil ændre sin asylpolitik på baggrund af Pia Christmas-Møllers "ufravigelige krav."

Kilde: TV2 - K kræver ændring i NA's asylpolitik


Fogh skulle angiveligt være blevet sur på sin beskæftigelsesminister, ja ham I husker fra sagen om dagpengene der først skulle beskæres og så alligevel ikke beskæres....

- Chefen (Fogh red.) er ifølge Jarls Blogs oplysninger blevet sur på Hjort, fordi beskæftigelsesministeren efter hans mening i 'Deadline' lørdag aften var gået lidt for hårdt til Ny Alliances politiske mastermind Anders Samuelsen. Udfaldet mod NA var nemlig ikke clearet med chefen, så derfor er Hjort nu røget ud i kulden, skriver han på bloggen Jarlcordua.dk.
Kilde: Nyhedsavisen - Fogh sur på Hjort

Venstre har nu pludselig, efter 6 års naziagtigt mareridt omkring stregkoder og stopurstyrrany fundet på at kommunerne skal have friere tøjler, varm luft vil jeg sige!!

Venstre vil pludselig også lempe visumreglerne, det tvivler jeg på, at han får lov til af DF....

Venstre som først tager og tager og tager, udsulter samfundet og derefter med store armbevægelser giver en brøkdel tilbage, i håb om at få Robin Hood til at blegne.

Venstre som har sparet op til skattelettelser for at vinde dette valg, men regn nu efter, hvor store er de faktiske skattelettelser på din skattebillet? Kunne de sparsomme kroner ikke gavne de laveste og mest udsatte i samfundet en hel del bedre?

Miljø, er de uenige om, asylpolitik er de uenige om, velfærd er de uenige om, de taler i hvert fald meget lidt om den, skattepolitik er de uenige om, reglerne for visum, syn på fremmedhad er de tydeligvis uenige om, det eneste de åbenbart kan blive enige om, er at være uenige og så i øvrigt at de godt kunne tænke sig at køre DK endnu mere på røven i 4 år til.

Vi skal jo ikke glemme hverken Langballe, Krarups, eller Messersmidts opførsel i indeværende regeringsperiode. Vi skal heller ikke glemme skandalerne om fødevarer, skandalen om krigen i Iraq, dyretransporter, nedskæringer på velfærden, de fattige der bliver jaget fra hus og hjem, den ikke eksisternde behandlingsgaranti, nedskæringer på uddannelsesområdet. Stopurstyrraniet i ældreplejen, projektet om Tårnfalken en forsvarspolitisk skandale og millioner ud af lommen.
Overvågningssamfundet, øget ulighed og de trafikpolitiske problemer med jernbanerne, motorveje, og de enorme prisstigninger på kollektiv trafik, samt den uterlige blokpolitik som er blevet ført...

Se på nedskæringerne fx på det psykiatiske område, alvorligt psykisk syge bliver lukket ud pga plads- og personalemangel, lukket ud og overladt til sig selv, familier ødelægges, børn mistrives og får sår på sjælen som vil følge dem resten af livet, der er utallige af eksempler på dette, men Foghs nedskæringer er faktisk årsagen, nedskæringer der betaler de skattelettelser, som skal lokke folk til at stemme på Fogh ved dette valg, vil vi finde os i det, eller gå en anstændig vej, gøre et anstændigt valg overfor os selv og alt hvad der hedder Danmark?

Vil vi stadig have en krigsgal regering siddende, med Bushs lille logrende hund Fogh, efter valget 13 november? en regering der meget vel kan kaste Danmark ud i endnu værre kriser og konflikter?

Stem på en fornyelse, friske kræfter og mod til at ændre vejen, Danmark trænger til en social bevidst, miljøbevidst og fremtidsbevidst regering, ud med Fogh!

Etiketter: