31 oktober 2007

DF og K i åben fight om valg-gas

Hvorfor gå og spekulere og være i tvivl om, om den siddende regerings løfter og narrestreger nu også har et reelt indhold - når man kan få det direkte fra hestens mule?

DF kalder åbenlyst regeringens miljøpolitik for "en falliterklæring" "panikhandling" og "valggas"...

Lad os da få en regering der tager sagen seriøst, og ikke bare taler om tal og ideer, men nogle som gør noget ved miljøet, vindmøller, brændstof, CO2 osv. Den siddende regering kan intet gøre ved det, de sylter miljøet og river vindmøllerne ned, mens de pumper penge i industriens rygende skorstene...

Bedøm selv:
Uenigheden mellem De Konservative og Dansk Folkeparti blusser nu op igen, fordi miljøordfører Jørn Dohrmann (DF) retter en skarp kritik af det konservative miljøudspil i valgkampen.

Her forslår K blandt andet en ændring af landdistriktsstøtten til miljøet samt en ekstra miljømilliard:
"Det er en panikhandling fra en minister, der ikke har formået at løse nogle opgaver herhjemme. Før sommerferien blev flere af hendes lovforslag slet ikke tredjebehandlet. Det er en ren falliterklæring," siger Jørn Dohrmann.


"Det er en panikhandling fra en konservativ miljøminister, som ikke rigtig ved, hvilket ben hun skal stå på, i stedet for at sige, at nu giver vi flere penge til miljøet. Vi kan se, at der er et behov, som ikke er dækket godt nok. Hun burde i stedet gribe til lommerne og se på, hvordan der bliver skaffet flere midler til miljøet," siger Jørn Dohrmann.

(...)hvis man virkelig vil noget på det område her. Hvis de mente det her, burde det være med på finansloven 2008. Derfor takserer jeg det bare som valggas," understreger Jørn Dohrmann.

Kilde: TV2

Etiketter: