28 november 2005

En nation på lykkepiller

Danmark skulle efter sigende være verdens mest lykkelige folk -

Og ser man på forbruget af lykkepiller så er det da også nærliggende at tro på, men hvor meget lykke er der i Danmark, når man ser bag facaden?

Regeringen vil gerne have os til at tro, at vi alle er lykkelige, at det går over al forventning i Danmark, at fremtiden er lys, at vi er forgangsland for alt lige fra menneskerettigheder til patent på klogskab.

Men hvad er sandheden om danskernes lykke?

At flere og flere tager lykkepiller i den tro, at de hjælper, nogle hjælper de nok, men sagen er om forebyggelse ikke er at foretrække frem for behandling, flere og flere får psykiske problemer, afstanden fra samfundets top til bund bliver større og større, nedskæring på offentlige udgifter, privatisering og regulær menneskejagt på stakler der desværre er kommet i klemme i nederste lag i samfundet.

Hvor er de lykkelige danskere henne?

Er den dem vi møder i supermarkedet, stresset og på nippet til at eksplodere, hvis man står i vejen, eller hvis køen er for lang?

Er det alle dem der køber lykke i form af gaver til deres børn, som de ikke har tid til i dagligdagen, og som derfor er parkeret i institution fra morgen til aften?

Er det dem der har råd til at købe ny bil hvert andet år, for at hævde sig over for naboen på områder som han inderst inde godt ved er et problem?

Er det alle de skilsmisser, hvor børnene er ofrene og hvor der ikke kan nødvendigvis bliver sår på sjælen?

Er det ældre mennesker der sidder alene i skidt op til halsen, og mest af alt ønsker at dø fra den jammerlige tilværelse?

Hvor lykkelig kan man være når man oplever, samfundets behandling af de aller aller svageste?

Nej der grimmer man sig, og erkender at Danmark ikke er et land af lykkelige mennesker...

For hvor er de lykkelige mennesker, som regeringen taler så vidt og bredt om?

- de findes ikke! og hvis så i bedste fald i meget begrænsede omfang.

Politikkernes lykkepiller:

Eller er det "lykkepiller" der vælter ud af munden på politikkerne, hver gang de har chancen, for at bilde os ind, at vi ER lykkelige, nærmest hjernevaske os med det mantra, VI ER LYKKELIGE! , hvorefter den samlede flok som i trance tager det til sig og gentager "ja, vi er vel nok lykkelige!"

- det er ikke andet end tomme ord, og massehysteri, noget man forøvrigt kan opleve til salgsmøder og fx. pyramidespilsarrangementer, hvor stemningen får folk til at falde i, nemlig - manipulation af værste slags!

Det samme gælder på de fleste områder af regeringens måde at styre folkestemningen på:

Skattestop - uha skattesstop - føl lykken, den strømmer som en flod ned i din tegnebog og videre op i det hoved!

Skattelettelser - ja! skattelettelser, hvor er det dog fantastisk - føl glæden ved at arbejde og få så meget mere ud af det, idel lykke lige fra morgen til aften!

Opsving og vækst - Nu er der opsving, se hvor det hele går, lykken venter lige om hjørnet!

Fremtiden ser sort ud, en dag løber regeringen tør for "lykkepiller" og så er vi en nation der vågner op til tømmermænd og realiteternes verden, illusionerne er væk, der er kun den tomme tegnebog tilbage, toget er kørt videre uden os......

Når de blider dig ind at du er lykkelig, så tænk efter om du er lykkelig, eller om regeringen i virkeligheden forsøger at manipulere dig til at tro på en lykke som dels hverken er lykke og dels ikke er andet end illusion, for at få dig til at gøre som de vil.

Realiteterne er: Omsorgsstop, brud på menneskerettighederne, psykisk vold, psykisk terror, manipulation, magtmisbrug, skræmmebilleder, menneskehad, "økonomisk tomle-skrue" til tvang af de dårligst stillede, øget fattigdom, uansvarlig politik og letsindig forskud på en indbildt fremtidig utopisk lykkegeneration i forlængelse af "de nødvendige justeringer" de foretager sig i dag.




Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.