31 oktober 2007

Fogh er utroværdigt og principløs

Vores kære statsminister, som vi helst ser fjernet ved det kommende valg, har endnu engang på den mest dumme måde udstillet sig selv og skudt sig i foden..

Fogh kalder Socialdemokraterne for utroværdige og principløse, fordi de efter hans udsagn løber fra skoleforliget...

Men ved sidste valg, var det Fogh der løb fra nogle aftaler, dengang hed det "god forligsetik"

Læs selv og bedøm om ikke det er på tide med en seriøs regering, man kan regne med, og ikke mere VKO med Fogh, Bent og nazi-pia i spidsen for danmark.

LINK: Nyhedsavisen -

Fogh løb selv fra skoleforlig
Utroværdigt og principløst! Sådan sagde Anders Fogh i aftes, da Socialdemokratene bekendtgjorde, at partiet vil opløse folkeskoleforliget. Men Fogh løb selv fra et forlig før sidste valg. 'God forligsetik' hed det dengang.

Tungen var spids, da statsminister Anders Fogh Rasmussen i aftes gik på TV 2 og kritiserede Socialdemokraterne for at ville opløse folkeskoleforliget efter et valg.

- Det er gennemført utroværdigt og principløst, at de render fra aftalen, sagde Anders Fogh.

Men i 2002 var tonen en helt anden fra statsminister Anders Fogh Rasmussen, som forklarede hvorfor VK-regeringen gik enegang med Dansk Folkeparti og droppede den obligatoriske modersmålsundervisning til tosprogede børn. Fremgangsmåden var nøjagtig den samme som den, socialdemokraterne bruger nu.

- God forligsetik er, hvis man har et rigtigt forlig, og man ønsker det ændret, at man så annoncerer det, forud for et valg, sagde Anders Fogh Rasmussen dengang til Weekendavisen.

Avisen.dk har indtil videre ikke kunnet få en kommentar fra Anders Fogh Rasmussen, men undervisningsminister Bertel Haarder (V) mener, ligesom statsministeren, at Socialdemokraternes kovending er principløs.

- Det, der er utroværdigt, det er ikke, at man opsiger et forlig. Det kan man altid gøre, men det ødelægger troværdigheden i Socialdemokraternes skolepolitik, siger Bertel Haarder.

Pinligt Fogh!! - du er træt og udslidt - lad os få en ny frisk og arbejdsvillig regering der kan gøre noget ved alle de løse ender som Fogh og co har efterladt.

Etiketter: