29 november 2005

DF spiller på folks frygt....

"Dansk Folkeparti spiller på folks frygt for at give indtryk af handlekraft. Peter Skaarup er åbenbart fløjtende ligeglad med den personlige frihed, så længe han kan få lov til at føre en politik, der er båret af, at frygten er hans våben. Venstres udgangspunkt er ikke frygt, for man vinder ikke noget på at skabe frygt. Og Peter Skaarup kan ikke forhindre terror med alle Dansk Folkepartis vidtgående forslag," siger Jens Rohde til Ritzau.

Interessant udtalelse fra Jens Rohde.

For mig at se en direkte indrømmelse og klar tilståelsessag, at "DF spiller på folks frygt"
Ja der kan man jo bare se, rart han endelig har indset det, og rart at få bekræftet det man har vidst så længe, nemlig at regeringens nazistiske politik ikke er andet end skræmmebilleder og at indgyde frygt for de fremmede hos befolkningen.

Videre står der: "- for at give indtryk af handlekraft"

Regeringen og DF spiller altså to roller i skuespillet, de indgyder frygt og bæven for alle de frygtelige fremmede som udelukkende kommer hertil for at overtage danmark med deres religion og ekstremistiske holdninger. Og når så de har fået denne frygt indpodet hos os, så kommer de som store handlekraftige supermænd der med DF i spidsen sørger for at redde alle os stakkels danskere, fra den store frygtelige fjende...

"- for man vinder ikke noget ved at skabe frygt." siger Rohde videre.

Men det er da trods alt lykkedes V og K, ved at hoppe med på DF´s "frygt-metoder" at komme til magten, og føre en på mange måder totalt uacceptabel og uanstændig udlændigepolitik, så det passer vist ikke helt det du siger der, hr. Rohde.

Hatten af for Jens Rohde og hans indrømmelser om regeringens nazipolitik, tankerne går atter tilbage til 30´ernes Tyskland hvor skræmmebillederne omhandlede jøderne.


Også Birthe Rønn Hornbech affærdiger Skaarups angreb:
"Det er uansvarligt af Peter Skaarup, hvis han vil forøge at bilde befolkningen ind, at han kan forhindre terror. For det kan han ikke"

Her læser vi så Birthe Rønn Hornbech´s indrømmelse af, at uanset alle disse tiltag så kan vi ikke forhindre terror. Meget interessant og tankevækkende indrømmelse....


Og hvad får man ud af disse udtalelser?

DF og til dels V og K, som jo læner sig op ad DF - bruger altså frygt til at få indflydelse. Er det ikke magtmisbrug?

Regeringens vidtgående overvågningsprogram, nytter altså ikke det helt store, "for på trods af alle tiltagene kan vi ikke forhindre terror".


Lader du dig styre af den frygt regeringen med DF i spidsen lader os tro, er begrundet?


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.