30 november 2005

Regeringen har spillet fallit....

Nye tal viser at Fogh-regeringen har store problemer med at styre økonomien i det offentlige, i Fogh-regeringens tid har der hvert år været et stort merforbrug, og tal fra Danmarks Statistik viser at der i år er en ny milliardoverskridelse. Beregninger fra Danske Bank viser en overskridelse i omegnen af 8,2 milliarder, og det er jo nok lidt mere end man kan kalde småpenge.

Hvordan kan det mon ske?
Cheføkonom i Dansk Industri udtaler "Regeringens styringsredskaber har spillet fallit."

Det er da en alvorlig sag i mine øjne, ikke mindst i lyset af hvor godt det hele ifølge samme løgnagtige regering går i Danmark.

Og den sædvanlige ansvarsfraskrivelse kommer da også som ventet:

Thor Pedersen udtaler: "Staten overholder sine budgetter, merforbruget sker i kommuner og amter"

Spørgsmålet er så, hvor meget sandhed der er i den udtalelse, og om vi tror på at regeringen evner at styre dansk økonomi på en forsvarlig måde, eller om der pludselig viser sig et stort alvorligt problem som finansgenierne havde glemt at regne med i deres kreative bogføring som vi jo skal huske at Anders Fogh var mester i, tilbage da han var finansminister.

Det viser sig at regeringen hidtil har hældt i omegnen af 20 milliarder i dette økonomiske "sorte hul" - hvor længe tør vi blive ved at stole på deres løgne?


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.