23 november 2005

Regeringens valgløfter og hykleri

Hvordan mon det går med regeringens valgløfter og mærkesager, tænker du måske ?

- ja jeg har tænkt det samme meget længe, faktisk siden de kom til magten.....

På Venstres føromtalte hjemmeside kan man læse om deres mærkesager, som tidligere sagt er det ikke anbefalelsesværdig læsning, men jeg tager det med humor, så er det lettere at fordøje.

Verdens mestre i gode ideer, lyder den første mærkesag
- 10 milliarder kr. til forskning, udvikling og uddannelse "når andre er billigere, skal vi være bedre"

Nej hvor er det fantastisk, med den idiotiske logik vil det altså sige at Danmark for 10 milliarder, kan få eneret på at være kloge, og på en eller anden ikke oplyst facon forhindre alle andre end danskere i at blive kloge og få gode ideer. Ja! Det er vel nok fremtiden....

Men hvad nu hvis alle de andre både bliver billigere og klogere end os???


Forhøj børnechecken og nedsæt prisen på pasning.

- Ja det ved vi jo allesammen er en, eller skal jeg sige endnu en skrøne, det er nærmere omvendt i praksis, nedsæt børnechecken (sådan generelt de sociale ydelser for de dårligst stillede) og hæv prisen på pasning (de rige kan købe ekstra goder til deres børn, mens de fattige kan få den skrabede model, hvis de da har råd til det).


Ældreplejen.

- 500 millioner (ekstra) til flexibilitet osv i ældreplejen.

Gad vide hvor de penge bliver brugt, mig bekendt er det stadig stopurstyrrani der præger ældreplejen. Ikke et ondt ord om de ansatte, de gør bare hvad de får besked på, men "hej har du det godt, og farvel igen" er realiteten som ældre i danmark, stadigvæk, derudover et møgbeskidt hjem, pga manglende tid. Altså endnu engang ikke andet end snak og store løfter uden indhold.


Skattestoppet, er omtalt andet sted her på siden.

Skattestop er lig med omsorgsstop og i yderste konsekvens åbenbart også tankestop.

Det rammer de svageste, og forgylder, hvis man kan tale om meget guld i de småpenge vi har fået. De havde pyntet mere i de udsattes og fattiges lommer. Og regeringen er tilmed så stolte af den skævvridning at de som et mantra, gentager det latterlige skattestop om og om igen.


Ansvarlig udlændingepolitik.

Ja så har man vist hørt det med -

Stakler der har måtte flygte fra hus, hjem og alt hvad de ejer, bliver år efter år nødt til at leve i uvished, med psykoser og lignende til følge. Børn oplever omsorgssvigt, så man må tage sig til hovedet i håb om at det bare er et mareridt. Flygtninge behandles og omtales iøvrigt som dyr og mindreværdie andenrangs mennesker - mistænkeliggøres, fremmedgøres hvorefter man iøvrigt undrer sig over deres evne og villighed til at ville integreres.

Basale menneskerettigheder, både underskrevet FN og EU konventioner bliver så tydeligt brudt, at man er i tvivl om, om Fogh og de andre forbrydere ikke burde kaldes for en menneskeretsdomstol - det er ganske enkelt uacceptabelt. Danmark er så vidt jeg husker, enten midlertidigt repræsenteret i FN, eller ansøger herom. Kan man tænke sig en bedre anbefaling, end at vi end ikke overholder de mest basale menneskelige rettigheder.

Dyr har flere rettigheder end asylansøgere og flygtninge har i Danmark - vi så det tydeligt i TV2´s glimrende udsendelse. Og der er redegjort for det andets steds her på siden.


Miljø -

Uha ja, der er der virkelig sket noget i de år denne regering har siddet.

Landbrug bliver flyttet til østlande, hvor de iøvrigt kan svine ligeså meget de vil, selvom det stadig er under EU og stadig er underlagt samme normer og regler som var de i DK.

Alternativ energi - Ja det går det også fantastisk med, der er ikke sket en brik, for staten tjener jo tykt på afgifterne, ikke mindst nu priserne er så høje at man nærmest kan høre mønterne klinge ned i statskassen inde på Borgen.
Hykleriet med naturgas f.eks. hvorfor skal en naturvenlig energiform brandbeskattes? Nå ja, den må jo ikke konkurrere med den fossile energi (Olie). Ja det er da logisk og miljøpolitik vi kan forstå.

Arbejdsmiljø - står ikke direkte som deres mærkesag, men alligevel hører man jo jævnligt vores ven Claus Frederiksen udtale sig om arbejdsmiljø, både det psykiske og det fysiske, så det må ligge dem på sinde.

Men hvordan hænger det sammen med at man har stækket arbejdstilsynet på en sådan måde, at arbejdsulykkerne er steget så dramatisk det seneste år, at man ligefrem er utryg ved at gå på arbejde, hvis man er i de udsatte erhverv. Senest en uhyggelig ulykke på Amager, hvor en lift/ hejs pludselig vælter og to bygningsarbejder omkommer. Dermed ikke sagt at det direkte skyldes nedskæring osv af arbejdstilsynet, men var det så bare den eneste sag man havde hørt om. Anarki på arbejdspladserne, pga mindre tilsyn og mere arbejdsgivermagt. Det er kendsgerningerne. Det er arbejderne der presses, det er arbejderne der pålægges bøder - arbejdsgiverne er jo i regeringens øjne fromme som små lam, og tænker jo selvfølgelig altid på arbejdsmiljøet, inden de tænker kroner og ører - NOT !!! det er lige omvendt.

Samlet set må overskriften for mærkesagerne være:

Penge først og så måske mennesker, miljø osv bagefter, når vi får råd.

Lad os få jaget Fogh og hans psudo-socialistiske regering på porten nu!



Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Tak til De Radikale!!

Det er med stor tilfredshed at jeg ser at Radikale Venstre nu gør noget ved de håbløse tilstande omkring asylansøgerne rundt om i danmark, TAK Elsebeth Gerner Nielsen!

Læs artiklen:

http://www.radikale.dk/article.aspx?aid=51107&fid=5776

Jeg håber andre partier tager sagen op også, og bekæmper den skandaløse regerings menneskessyn.

Til gengæld havde vores integrationsminister, Rikke Hvilshøj kun bortforklaringer og dumme undskyldninger, da hun var i TV2 nyhederne ved 17 tiden.


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Skriv til politikkerne II

Kære politikkere!

På foranledning af TV2´s udsendelse om "asyl-børn" Tirsdag d. 22 November.

Skandale at Danmark der ellers har så travlt med at gøre sig til, både over for USA, i FN og alverdens internationale nævn og råd, der står som hele verdens vagthund, i alle sager om alt fra doping til menneskerettigheder, undertrykkelse og nødhjælp til lidende ved naturkatastrofer, rundt om i verden. Vi kan ikke engang tage os af dem, den flok mennesker der lider, vi har her i landet, som virkelig behøver hjælp.

Nu må den svinske umenneskelige behandling af asyl-ansøgere og flygtninge stoppe!

Vi ønsker rimelige forhold for de fremmede i danmark, og ikke tilstande der nærmest kan sammenlignes med Hitlers Tyskland og andre lignende fremmedfjendske personer i historien.Se på Norge, Sverige og Tyskland som vi har så travlt med at sammenligne os med, deres politik er langt mere human og rimelig end vores.

Kortere behandlingstid, menneskelige vilkår, omsorg for børnene, og ikke flere familier der adskilles, behandlingstilbud til evt. syge ansøgere - vi HAR råd til det, her i vores rige land, faktisk et af de rigeste lande i verden, hvor er det dog en skændsel at vi ikke kan tage os ordentligt af de fremmede, der kommer til os for at få hjælp.

Stop jeres mantra om velfærd og vækst, og se at vend fokus på samfundets svageste.
Mennesker skal under ingen omstændigheder behandles som de bliver i danmark, var det dyr havde forskellige dyreværnsforeninger grebet ind for længst.

http://asyl-danmark.blogspot.com/

Med venlig hilsen
(Navn)

copy-paste ind i en mail som sendes til følgende adresser:

inm@inm.dk Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration
venstre@venstre.dk Venstre
rvmaje@ft.dk Radikale
helle.thorning-schmidt@ft.dk Socialdemokraterne
sfvils@ft.dk SF
min@oem.dk Konservative
frank.aaen@ft.dk Enhedslisten

Find selv på flere!

Skattestop og Omsorgsstop

Læser man på partiet Venstre´s hjemme side, og det er ikke fordi jeg vil anbefale den læsning, så kan man se en lille smart tæller der viser læseren hvor mange dage der har været SKATTESTOP, meget opfindsomt i dag er det 1458 dage med skattestop, siger den, fantastisk, det er vel nok også mange penge vi får ud af det, men det er en helt anden snak.

Går man videre ind og læser så støder man på alle de velpolerede ord og vendinger som dette partis glatte front-personer, altid fremhæver. Der kan man så læse om hvor fantastisk det er med disse altoverskyggende skattelettelser, og hvordan statens skatteindkomst og overskud stiger, om at Danmark er det land i verden der betaler mest i skat, lige efter Sverige. At danskerne gerne vil betale høj skat for et velfungerende samfund.....

Men er dette samfund nu så velfungerende som de gerne vil have det til at lyde?

Ville det ikke være mere fornuftigt at lade den latterlige lille skattelettelse vi fik i 2004 gå til samfundets svageste.

Et såkaldt skattestop, der iøvrigt ikke omfatter grundværdien, så man dermed bare sætter den op. Godt nok er det (vist nok) kommunerne, men er et ægte skattestop ikke stop for forhøjelse af skatter? nej det er ikke nemt at finde ud af...

Men hvad koster skattestoppet så?

Ja det ses tydeligt hos de socialt udsatte, hvilket der har været meget om i medierne den senere tid, noget med kontanthjælpsloft. JA den ene skandale afløser nærmest den anden....

Skattestoppet koster også så meget at al nærhedsprincip i forhold til det offentlige bliver solgt, udliciteringer og privatiseringer, oftes til det dårligere - ældre får ikke hjælp, og nu her sidst på TV2 om asylbørnene og ansøgernes vilkår.

Skattestoppet er altså ikke mere værd, end at det for de svageste i samfundet betyder øjeblikkeligt OMSORGSSTOP!

Tillykke Danmark, nu har vi haft omsorgsstop i 1458 dage, hvorlænge vil vi blive ved med at hykle og finde os i den umenneskelige behandling af mennesker?



Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Krig i Irak - forsømmelse af danmark

Danmark gik nærmest hånd i hånd med Bush da der skulle være krig i Irak, for der skete der jo krænkelse af menneskerettigheder. Hvad den krig koster om dagen ved jeg ikke, men den er ikke billig.

Hvad mon det vil koste at sikre asylansøgerne i danmark, rimelige værdige forhold?

Man har så travlt med at se splinten i broderens øje, at man overser bjælken i sit eget.

Danmark bliver forsømt, mens Fogh og hans kumpaner leger verdens-politikkere med store ord og flotte EU arrangementer og fine topmøder, rejser alverden rundt og viser "danmark" frem som et eventyrland, viser danmark frem som den store giver, men hvad sker der herhjemme i det skjulte, der lever flere og flere ikke kun asylansøgere og flygtninge, men også danskere, både gamle og unge en kummerlig tilværelse i skyggen af den borgerlige regerings storhedsvanvid og hykleri.

Danmark er dem der giver mest her og der, det hører man altid - i forhold til BNP og hvad ved jeg - gælder det nu om at give mest, for egen ære - eller er det virkelig for at hjælpe.

Et godt udtryk for at give med hjertet på det rette sted kan læses i Bibelen:

Matt. 6,1-4:
Pas på, at I ikke viser jeres retfærdighed for øjnene af mennesker for at blive set af dem, for så får I ingen løn hos jeres fader, som er i himlene. Når du giver almisse, så lad ikke blæse i basun for dig, som hyklerne gør det i synagoger og på gader for at prises af mennesker. Sandelig siger jeg jer: De har fået deres løn. Når du giver almisse, må din venstre hånd ikke vide, hvad din højre gør, for at din almisse kan gives i det skjulte. Og din fader, som ser i det skjulte, skal lønne dig.



Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Omsorgssvigt II

Kilde: http://www.netpsych.dk/artikler.asp?vis=artikel&artikelid=75&side=1

Omsorgssvigt

Det er i dag almindeligt accepteret blandt psykologer, at tilknytningen mellem barn og en voksen omsorgsperson er en forudsætning for barnets sundt udviklede personlighed. Den klassiske forskning på området er foretaget af René Spitz og John Bowlby, som lavede undersøgelser af børn, som har været berøvet denne omsorg, dvs. de havde lidt store følelsesmæssige afsavn.Bowlby registrerede tre faser i børns adskillelsesreaktioner: Protest, fortvivlelse og følelsesmæssig frakobling.Protestfasen er kendetegnet ved at barnet reagerer med gråd og gør aktive forsøg på at nå/finde omsorgspersonen.Fortvivlelsen opstår, når barnet ligesom har skreget sig ud, har sørget over omsorgsfraværet, og i stedet reagerer med udadrettet vrede/aggression eller selvdestruktive handlinger.Hvis adskillelsen varer for længe, kan barnet reagere med opgiven og følelsesmæssig frakobling. Denne tilstand er alvorlig, og det viste sig i Bowlbys senere undersøgelser, at barnet - efter lang tids adskillelse - reagerede på mødet med sin mor med ligegyldighed og som om hun var en fremmed person.
De afgørende faktorer for at en omsorg er tilstrækkelig kan opgøres som
Kvalitativt tilstrækkelig pasning og pleje.
Kvalitativt tilstrækkelig stimulation.
Kvalitativt tilstrækkelig tilknytning.Pasning og pleje indebærer en teknisk tilstrækkelig omsorg, hvor tilsyn og overvågning spiller en central rolle. Stimulation sikrer aktivitet, indhold og intellektuel udvikling.Tilknytning har at gøre med følelsesmæssig udvikling, tryghed og tillid.Omsorgssvigt kan være af både fysisk og psykisk karakter. Der kan være tale om både passiv og aktiv omsorgssvigt.Aktiv fysisk omsorgssvigt forekommer, hvis den voksne slår barnet, påfører barnet skadelige handlinger eller på anden måde optræder voldeligt.Ved passiv fysisk omsorgssvigt forstås, at den voksne overser barnets fysiske behov på en måde, så barnets fysiske tilstand er truet.Aktiv psykisk omsorgssvigt indebærer, at barnet udsættes for skadelige handlinger, som er af ikke-fysisk karakter. Eksempelvis kan det indebære, at barnet bliver truet, bliver holdt indespærret, bliver ignoreret, eller passet af voksne eller andre børn, som ikke er i stand til at registrere barnets behov.Passiv psykisk omsorgssvigt indebærer, at barnet udsættes for forsømmelser af passiv psykisk karakter. Som eksempel på passiv følelsesmæssig omsorgssvigt kan nævnes, hvis barnet har været passet af voksne misbrugere eller psykisk syge, har overværet fysisk vold i hjemmet, eller opdrages af forældre, som kun i begrænset omfang er i stand til at aflæse barnets signaler, og måske psykisk overskrider barnets grænser den ene gang efter den anden.Spitz`s og Bowlbys forskning var banebrydende, og efter udgivelsen af deres forskningsresultater blev flere teoretikere interesseret i spædbørns udvikling. I stedet for at interessere sig for barnet som forskningsobjekt, blev vægten lagt på mor-barn-forholdet. Winnicott beskrev i 1960, at moderen var den omsorgsgivende person, og uden omsorg - ingen udvikling. Den helt afgørende betydning for barnets sunde udvikling er moderens evne til lydhørhed, følsomhed og evne til indlevelse, og dermed evne til at tolke barnets signaler. Hvis ikke moderen var i stand til at yde denne form for omsorg, resulterede det i følelsesmæssig frustration. Denne frustration endte bl.a. i barnets manglende evne til at omsætte sanseindtryk fra en sans til en anden, f. eks føle/lugtesans til synsbillede. Denne funktion er afgørende for dannelsen af forestillingsbilleder, og vil senere få katastrofale konsekvenser for barnets intellektuelle funktion.På lignende måde resulterer følelsesmæssig frustration i et kaotisk indre, manglende eller dårligt udviklede indre strukturer - et svagt jeg, dårligt integreret personlighed eller i følelsesmæssig afstumpethed.Den kaotiske indre verden viser sig ved at barnet kan høre radio, se tv, kigge ud ad vinduet og læse lektier samtidig. Alt skal ske her og nu. Der er ingen evne til at udsætte behovene. På det indre plan som på det ydre er der et syndigt rod.Behandling af børn med tidlig følelsesmæssig skade foregår som regel på institutioner, som er specielt indrettet på opgaven. For at afhjælpe de ovenfor beskrevne problemer er det vigtigt i behandlingen at der etableres struktur og forudsigelighed i dagligdagen. Barnet skal lære at man laver én bestemt ting i én bestemt situation på et bestemt tidspunkt og på et bestemt sted. Det er hensigten, at den ydre struktur efterhånden inderliggøres, eller bliver den ydre støtte, som hjælper barnet til at kunne fungere på trods af sine problemer.Winnicutt opererer med et begreb "overgangsfænomen" Han undersøgte børns leg med bamser og dukker, og fandt denne udviklingsfase var vigtig for barnets adskillelses-/løsrivelsesproces fra moderen - dvs. oplevelsen af at være et selvstændigt individ, adskilt fra andre. Børns leg med bamser kommer derved til at bygge bro mellem barnets indre verden og den ydre realitet. Gennem legen med bamsen kan barnet gøre en passivt udleveret situation til en aktiv handlemættet reaktion, som kan hjælpe barnet til at bearbejde psykisk konflikt og lære det at mestre følelsesmæssigt belastede situationer.

Palle Hoffmann (palle@netpsych.dk) d. 01-08-2000

Dyreværnsloven

Jeg fandt lige dyreværsloven, så kan I jo sammenligne den med hvad vi tilbyder flygtninge.

Alene ved §1 og §2 ser vi at asylbørnene har det værre end hvad der lovmæssigt er tilladt for dyrehold.

Kan læses her:
http://www.retsinfo.dk/_GETDOCI_/ACCN/A20050034429-REGL


Uddrag:
Bekendtgørelse af dyreværnsloven.

Herved bekendtgøres dyreværnsloven, jf. lov nr. 386 af 6. juni 1991, med de ændringer, der følger af lov nr. 183 af 14. april 1993, § 58 i lov nr. 269 af 6. maj 1993, lov nr. 387 af 22. maj 1996, lov nr. 80 af 9. februar 1999, § 20 i lov nr. 433 af 31. maj 2000 og lov nr. 384 af 28. maj 2003.
Kapitel 1
Generelle bestemmelser
§ 1. Dyr skal behandles forsvarligt og beskyttes bedst muligt mod smerte, lidelse, angst, varigt men og væsentlig ulempe.
§ 2. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at de behandles omsorgsfuldt, herunder at de huses, fodres, vandes og passes under hensyntagen til deres fysiologiske, adfærdsmæssige og sundhedsmæssige behov i overensstemmelse med anerkendte praktiske og videnskabelige erfaringer.
§ 3. Rum eller arealer, hvor dyr holdes, skal indrettes på en sådan måde, at dyrets behov tilgodeses, jf. § 2. Det skal herunder sikres, at dyret har den fornødne bevægelsesfrihed også under optagelse af foder og drikke og ved hvile. Dyr skal endvidere sikres mod vejr og vind i overensstemmelse med deres behov.
Stk. 2. Stk. 1, 2. pkt., finder tilsvarende anvendelse på bindsel, tøjr og lignende indretninger.
Stk. 3. Enhver, der holder dyr, skal sørge for, at dyret tilses mindst en gang om dagen. Dette gælder dog ikke fritgående dyr på græs eller lignende. Sådanne dyr skal dog tilses jævnligt.
Stk. 4. Enhver, der erhvervsmæssigt holder dyr, skal sørge for, at dyreholdet tilses af en dyrlæge mindst én gang årligt. Justitsministeren kan undtage visse mindre husdyrbrug fra reglen i 1. pkt.
Stk. 5. Justitsministeren kan fastsætte regler om hold af dyr på steder, hvor ejeren eller den, der fører tilsyn med dyret, ikke bor.
§ 4. Justitsministeren kan fastsætte regler om dyrs opholdsarealer og opholdsrum og om inventaret heri, herunder at opholdsrum og inventar skal godkendes, før det tages i brug.
Stk. 2. Regler vedrørende dyr i landbruget, der ikke beror på en forpligtelse af international karakter, kan alene fastsættes efter stk. 1, når de er af mindre indgribende betydning, jf. dog § 6.
Stk. 3. Ved fastsættelse af regler efter stk. 1 om dyr i landbruget skal der fastsættes overgangsordninger, der sikrer, at landbruget får rimelig tid til at omstille sig.
Stk. 4. Regler om dyr i landbruget efter stk. 1 fastsættes efter forhandling med landbrugsministeren 2) og de organisationer, der efter justitsministerens skøn særlig berøres af reglerne.
§ 4 a. Justitsministeren kan fastsætte regler med henblik på opfyldelse af De Europæiske Fællesskabers direktiver om forsvarlig behandling af dyr og om beskyttelse af dyrs velfærd.
Stk. 2. Justitsministeren kan fastsætte de regler, der er nødvendige for anvendelsen af Det Europæiske Fællesskabs forordninger om forsvarlig behandling af dyr og om dyrs velfærd.
§ 5. Dyr må ikke tvangsfodres, medmindre det er påkrævet for at behandle dyret mod sygdom.
§ 6. Æglægningsbure må kun anvendes med tilladelse fra Fødevarestyrelsen. Tilladelse meddeles for indtil 5 år ad gangen.
Stk. 2. Justitsministeren fastsætter regler om vilkårene for tilladelse og om dyrenes pasning og pleje.
Stk. 3. Justitsministeren kan fastsætte regler om indretningen, driften og anvendelsen af andre ægproduktionssystemer end dem, der er nævnt i stk. 1 og stk. 2.
§ 7. Fødevarestyrelsen kan tilbagekalde en tilladelse til at anvende æglægningsbure ved grov eller gentagen overtrædelse af vilkårene for tilladelsen eller af regler om dyrenes pasning eller pleje.
§ 8. Afgørelser, der træffes efter § 6, stk. 1, og § 7, kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed.
§ 9. Levende dyr må ikke anvendes som mål ved øvelses- og kapskydninger.
Stk. 2. Justitsministeren kan fastsætte regler om forbud mod udsætning af opdrættede dyr, der vanskeligt kan klare sig i naturen.

FN-Konventionen om barnets rettigheder



I FN's børnekonvention står der blandt andet følgende:
De Forenede Nationer i Verdenserklæringen om Menneskerettigheder har udtalt, at børn har ret til særlig omsorg og bistand, er overbeviste om, at familien som den grundlæggende enhed i samfundet og naturlige rammer for alle sine medlemmers og særligt børns vækst og trivsel bør gives den nødvendige beskyttelse og hjælp, således at den fuldt ud kan påtage sig sine forpligtigelser i samfundet,
at barnet som følge af sin fysiske og psykiske umodenhed, har behov for særlig beskyttelse og omsorg, herunder passende juridisk beskyttelse, både før og efter fødslen,
Artikel 5, stk. 2. Deltagerstaterne påtager sig at sikre barnet den beskyttelse og omsorg, der er nødvendig for dettes trivsel under hensyntagen til de rettigheder og pligter, der gælder for barnets forældre, værge eller andre personer med juridisk ansvar for barnet, og skal med henblik herpå træffe alle passende lovgivningsmæssige og administrative forholdsregler.
Artikel 3, stk. 3. Deltagerstaterne skal sikre, at institutioner, tjenester og organer med ansvar for omsorg for eller beskyttelse af børn skal være i overensstemmelse med de standarder, der er fastsat af kompetente myndigheder, særligt med hensyn til sikkerhed, sundhed, personalets antal og egnethed samt sagkyndigt tilsyn.
Artikel 18, stk. 2. Med henblik på at sikre og fremme de rettigheder, der er indeholdt i denne konvention, skal deltagerstaterne yde passende bistand til forældre og værger ved disses udførelse af deres pligter som opdragere af børn og skal sikre udviklingen af institutioner, ordninger og tjenesteydelser til omsorg for børn.




FN´s konvention om barnets rettigheder kan læses her:

http://www.jm.dk/image.asp?page=image&objno=70345

Omsorgssvigt


TV2 udsendelsen "Asylbørn" viste os en sag om omsorgssvigt efter nedenstående definitioner:

kilde: http://barnetsret.dk/cms/index.php?Indsatsomr%26aring%3Bder:Omsorg_%2F_Omsorgssvigt

Aktivt følelsesmæssigt omsorgssvigt
Forælderen udsætter barnet for en skadende handling af ikke-fysisk karakter.
-Barnet bliver i perioder holdt indespærret,
-barnet bliver truet med vold/tæv,
-barnet bliver truet med tab af kærlighed eller af vigtige relationer,
-barnet bliver tiltalt eller omtalt på en krænkende måde (ond, dum, grim, umulig, fjols, luder, svans, et barn som ingen kan lide eller tilsvarende).
-forældrene forholder sig i perioder direkte fjendtligt til barnets behov (ser barnet som en "modstander", en der modarbejder forældrene, eller "frarøver" forældrene deres "frihed"),
-barnet bliver i perioder aktivt ignoreret af forældrene. De vil ikke høre barnet/ikke tale til det,
-barnet bliver aktivt forhindret i samvær med andre børn og/eller andre voksne,
-barnet bliver passet af et stort antal skiftende eller tilfældige voksne,
-barnet bliver mest passet af ikke-voksne større søskende, (eksempel vis en 10 årig søster der passer et ½ års barn mens far/mor er på værtshus)

Dyrevelfærd og Asylansøgere -

Åhh! nej nogle grise er døde i en transport til tyskland!

- efterfølgende stor opstand blandt politikkerne, for det er vel nok forfærdeligt.

Ja det er forfærdeligt, og man SKAL behandle dyr ordentligt. At vi ikke gør det er en anden sag, hvad ligner det at transportere dyr i lastbiler til udlandet, bare fordi det er billigere at få dem slagtet der.

Der var endda en eller anden politisk engageret involveret i sagen, som så vidt jeg husker måtte tage sin afsked - men det er nu heller ikke vigtigt her.


Vigtigt er:

At asylansøgere behandles værre end dyr, de kastes rundt, der er ingen grænser for hvor længe de må "transporteres" rundt fra det ene center til det andet, og åbenbart endnu mindre grænser for hvor længe de må "transporteres" rundt i det danske system, før de når til deres "slagtehus" på sammenbruddets rand og mærket for livet på en måde som enhver civil person ville blive retsforfulgt for at påføre et andet menneske.

Mennesker, vi taler om mennesker, som dig og mig! Behandlet som var de skidt!
Jeg håber aldrig vi danskere bliver nødt til at flygte, så gad jeg nok vide hvem der gad tage imod os, der er ikke mange danskere der ville "overleve" ret længe under de forhold som vi byder, de flygtninge der søger vores hjælp.

Hvornår stopper vi med at kigge den anden vej?
Hvornår ser vi menneskers nød, i stedet for at hvile i vores velstand og rigdom?
Hvornår blev vi så kyniske og egoistiske at "alle prøver at snyde os" blev mantraet i stedet for hjælp de nødlidende.

Dyr har rettigheder i danmark - asylansøgere har ingen, eller i bedste fald meget få!

Fortsætter det kan Fogh og hans slæng vel trækkes i menneskerettighedsdomstolen i Haag!


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Asyl-ansøger og de fængslede

Asyl ansøgere kan få lov at vente i 9 år, i systemet, uden at vide om de er købt eller solgt, med psykiske sammenbrud til følge og børn der skal agerer som voksne i en alder af 8 år, tage sig af mor og far, gøre mor og far glade, tager skylden på sig, for i deres afmagt at gøre et eller andet.

En voldtægtsforbryder, der har skændet en pige for livet, får alt muligt hjælp og tilbud om behandling, forholdsvis kort fængsling hvis man kan kalde de danske fængsler for andet end 1-stjernede hoteller, udgang i weekenderne og mulighed for besøg, og efter en årrække max, så frigives personen måske for god opførsel, 1-3 år bag tremmer for at have ødelagt et andet menneskes liv. Socialsystemet tager over og sørger måske for job til staklen når han kommer ud -

Der er 2 ting i det her -

Vi behandler asylansøgerne betydeligt værre end de kriminelle vi har i fængslerne - der er på det nærmeste slet ingen sammenligning, og asylbørnene, havde det været i næsten hvilken som helst anden sammenhæng, var der øjeblikkeligt blevet grebet ind for at sikre børnenes tarv, tvangsfjernelse hører man om i langt mindre alvorlige sager, tvangsmedicinering og psykiske skadestuer. Men disse (som danmark behandler værre end dyr) anden rangs mennesker, får lov at ligge i deres skidt, trues med politi og udvisning.

Den 2. ting er -

Det kan sagtens betegnes som overgreb og voldtægt, det som danmark udsætter disse flygtninge for - men politikkerne er jo så højt hævet, åbenbart også over menneskerettigheder - men sandheden er at Fogh og Pia m.f burde fængsles nærmest på livstid for de forbrydelser de er skyld i imod mennesker der flygter til danmark for at få hjælp. Det er som ikke så meget anderledes end de billeder vi så fra Bosnien og de lande, år tilbage.

Sæt Fogh og hans nazi-bande på vand og brød!


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Har vi råd?

Har danmark ikke råd til at give asylansøgere et værdigt og humant ophold i landet?

- eller er det ren og skær fremmedhad ?

Pengene findes, hvis vi vil! Se bare på nødhjælp og diverse huller i finansloven, de dækkes nemt, selvom det forholdsvis er betydeligt mindre beløb vi taler om, og i forbindelse med finans loven er der ikke engang tale om nogen nød eller menneskelig tragedie.

Stop jeres højrefløjsorienterede nazi-politik og giv asyl-ansøgerne et værdigt ophold, de kommer for at få hjælp - og vi overlader dem til noget der er værre end det de flygter fra.

Føj Danmark!


Skriv din mening -


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Har du en ide? -

- så skriv her på blog´en!

Skriv en kommentar, hvis du sender protesten!

Det kan være en bedre besked til politikkerne, eller en ide til hvordan vi råber dem op -


Skriv - skriv - skriv!

Skriv til politikkerne II -

Kære politikkere!

På foranledning af TV2´s udsendelse om "asyl-børn" Tirsdag d. 22 November.

Skandale at Danmark der ellers har så travlt med at gøre sig til, både over for USA, i FN og alverdens internationale nævn og råd, der står som hele verdens vagthund, i alle sager om alt fra doping til menneskerettigheder, undertrykkelse og nødhjælp til lidende ved naturkatastrofer, rundt om i verden. Vi kan ikke engang tage os af dem, den flok mennesker der lider, vi har her i landet, som virkelig behøver hjælp.

Nu må den svinske umenneskelige behandling af asyl-ansøgere og flygtninge stoppe!

Vi ønsker rimelige forhold for de fremmede i danmark, og ikke tilstande der nærmest kan sammenlignes med Hitlers Tyskland og andre lignende fremmedfjendske personer i historien.

Se på Norge, Sverige og Tyskland som vi har så travlt med at sammenligne os med, deres politik er langt mere human og rimelig end vores.

Kortere behandlingstid, menneskelige vilkår, omsorg for børnene, og ikke flere familier der adskilles, behandlingstilbud til evt. syge ansøgere - vi HAR råd til det, her i vores rige land, faktisk et af de rigeste lande i verden, hvor er det dog en skændsel at vi ikke kan tage os ordentligt af de fremmede, der kommer til os for at få hjælp.

Stop jeres mantra om velfærd og vækst, og se at vend fokus på samfundets svageste.

Mennesker skal under ingen omstændigheder behandles som de bliver i danmark, var det dyr havde forskellige dyreværnsforeninger grebet ind for længst.

http://asyl-danmark.blogspot.com/

Med venlig hilsen

(Navn)


copy-paste ind i en mail som sendes til følgende adresser:

inm@inm.dk Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration
venstre@venstre.dk Venstre
rvmaje@ft.dk Radikale
helle.thorning-schmidt@ft.dk Socialdemokraterne
sfvils@ft.dk SF
min@oem.dk Konservative
mailto:elfraa@ft.dkEnhedslisten