28 november 2005

Nyt navn, samme holdninger!

Jeg har skiftet navnet på blog´en, fordi jeg vil ramme bredere og kommentere andet end udelukkende sagen om asylbørnene, der dog ikke glemmes eller negligeres!

Venlig Hilsen og god læselyst

Dansker

Liberalisternes sande ansigt

Det nystiftede parti med det fantastisk opfindsomme navn "Liberalisterne" viser med deres partiprogram dele af liberalismens formørkede tankegang.

Skattelettelser financeret af
-fastfrysning af det offentlige forbrug.
-udfasning af efterlønnen.
-nedsættelse af børnechecken.
-afskaffelse af SU for hjemmeboende.

Fantastiske ideer, må man sige, det må have taget lang tid at komme med så gennemtænkte planer.

Fastfrysning af det offentlige forbrug, kan det lade sig gøre i et samfund i udvikling? Vil man forbyde folk at blive syge? bare som et eksempel, nej, eller jo det ville de utvivlsomt gerne, men har trods alt nok indset håbløsheden i den tanke.
Nej de vil privatisere det hele - med den sørgelige udgang at "har man penge, så kan man få, har man ingen så må man - - - " indsæt selv det ord du mener passer ind i din situation....

Udfasning af efterlønnen.
Efterlønnen blev i sin tid lavet, for de nedslidte i samfundet, håndværkere og andre erhverv med stort fysisk slid, men det skal altså afskaffes, og selvom det ikke er pga efterlønsordningen man tager en uddannelse, så vil det da sandsynligvis påvirke lysten til at uddanne sig i fx. byggeri-erhvervene, eller i hvert fald gøre at man i en vis alder søger nye veje, "og hvad så" siger du måske, ja hvad så, hvem skal uddanne de nye, hvis alle de gamle er væk, hvem skal bygge huse til alle de mennesker, der ved hjælp af denne ualmindelig fremsynede og holdbare politik, bliver styrtende rige? Ja der er ikke nogen, eller måske er der nogle underbetalte polakker der vil, men er det samfundsøkonomisk smart? Så kan byggeriet synge samme sang "Har du penge, så kan du få, har du ingen så må du - - - bo i en attachemappe"

Nedsættelse af børnechecken.
Ja det taler jo for sig selv, samtidig med den før nævnte fastfrysning af offentlige udgifter, så bliver det atter de rige, der er forfordelt, mens de fattige efter ægte liberalistisk tankegang, kan passe sig selv, underforstået "de er jo selv skyld i det".

Afskaffelse af SU for hjemmeboende.
Mon ikke personerne bag partiet selv var glade for at få lidt lommepenge da de i sin tid startede på uddannelse, jeg tror det, resultatet igen: de dårligt stilledes børn, må undvære en boglig uddannelse, mens de velstilledes børn kan vælge og vrage, på den måde kommer man jo virkelig også omkring og får løst problemet med den negative sociale arv.

Der er andre sager på bordet, blandt andet nedsættelse af dagpengeperioden, endnu engang de socialt udsatte, og især sæsonerhvervene er udsat her, samt de erhverv der følger konjukturerne og er følsomme over for samme. Resultatet, flere dårligt stillede - som staten kan få magt over, i bundløs gæld og afhængighed. (økonomisk)

Fremme en aktiekultur, ja fantastisk, som om vi ikke har set følgerne af den historie. Aktier og kurser er lige så påvirkelige som et sejlskib på vandet, altså skal hele samfundet styres af kapitalisme og pengebegær, om det ikke er det samme, men styres af folkestemningen på børserne rundt om i verden, et pludseligt krak, måske som følge af et terrorangreb vil så sætte hele samfundet på vand og brød, er det fornuftigt? nej vel!

I følgende udtalelse fornemmer man måske lidt liberalisternes tankegang:

"Liberalister har i årevis håbet på, at der bag Venstres midtsøgende linie skulle ligge en stor masterplan, ifølge hvilken regeringen efter at have cementeret sin magtposition ville gennemføre ægte liberale reformer. Men vi er blevet træt af at vente, for indtil videre er der ikke noget, der tyder på, at regeringen har udsyn til andet end at styre efter midterstriben uden blik for, hvor vejen ender,"

Liberalismen skal altså luskes ind ad bagvejen, ja hvorfor overrasker det os ikke?

Hvad mere er der at sige....

Udspillet sikrer, at det kan betale sig at arbejde. Det er de arbejdende danskere, der trækker læsset, og de skal kunne mærke, at de får noget ekstra ud af at gå på arbejde hver dag og yde en ekstra indsats," udtaler Liberalisternes formand Torben Mark Pedersen.

Hvor enig jeg end er i at det skal kunne betale sig at arbejde, og at det er de arbejdende der trækker læsses, så virker det usandsynligt dumt og viser at manden Torben Mark Pedersen, mangler forståelse for begrebene lyst og glæde ved arbejdet.
Det er jo påvist ved utallige undersøgelser, at udbrændthed i arbejdslivet er et stigende problem, og at det dårlige psykiske arbejdsmiljø i mange erhverv og på mange arbejdspladser, er årsag til sygemeldinger. Ingen hemmelighed at det er for pengene man går på arbejde, det er sjældent at det er lysten der driver værket, men at flere penge skulle øge lysten til at arbejde mere, nej den holder ikke som generalisering - hvornår lærer de tankeløse ignoranter at penge ikke er et sundt drivmiddel - det er indstillingen der skal ændes, folk skal have lysten til at virke tilbage, lysten til at gøre en indsats for sig selv og deres næste. Men det er jo imod liberalisternes natur, tænk hvis man skal tænke på andre end sig selv - det vil jo være forfærdeligt.

Det fordrer menneskehad, egoisme, skævvridning, polarisering af samfundet, "har man penge, så kan man få" - tankegangen og en afskaffelse af alt hvad der hedder at tage sig af sin næste, alt gør man for egen vindings skyld, mens samfundets svageste bliver trampet ned, og bliver liggende.

Har du råd og lyst til at være liberalist i et danmark hvor enhver er sig selv nærmest? Det er jo imod alt hvad Danmark står og har stået for til alle tider.

Liberalisternes slag ord lyder: "Så bestemmer du selv!" - ja hvis man har penge, bestemmer man muligvis lidt, har man derimod ingen - så har liberalisterne hoved- og halsret over dig!


Front imod al elite-ideologi og samfundsdeling mellem rig og fattig, det er anti-dansk, anti-menneskeligt og uværdigt!


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

En nation på lykkepiller

Danmark skulle efter sigende være verdens mest lykkelige folk -

Og ser man på forbruget af lykkepiller så er det da også nærliggende at tro på, men hvor meget lykke er der i Danmark, når man ser bag facaden?

Regeringen vil gerne have os til at tro, at vi alle er lykkelige, at det går over al forventning i Danmark, at fremtiden er lys, at vi er forgangsland for alt lige fra menneskerettigheder til patent på klogskab.

Men hvad er sandheden om danskernes lykke?

At flere og flere tager lykkepiller i den tro, at de hjælper, nogle hjælper de nok, men sagen er om forebyggelse ikke er at foretrække frem for behandling, flere og flere får psykiske problemer, afstanden fra samfundets top til bund bliver større og større, nedskæring på offentlige udgifter, privatisering og regulær menneskejagt på stakler der desværre er kommet i klemme i nederste lag i samfundet.

Hvor er de lykkelige danskere henne?

Er den dem vi møder i supermarkedet, stresset og på nippet til at eksplodere, hvis man står i vejen, eller hvis køen er for lang?

Er det alle dem der køber lykke i form af gaver til deres børn, som de ikke har tid til i dagligdagen, og som derfor er parkeret i institution fra morgen til aften?

Er det dem der har råd til at købe ny bil hvert andet år, for at hævde sig over for naboen på områder som han inderst inde godt ved er et problem?

Er det alle de skilsmisser, hvor børnene er ofrene og hvor der ikke kan nødvendigvis bliver sår på sjælen?

Er det ældre mennesker der sidder alene i skidt op til halsen, og mest af alt ønsker at dø fra den jammerlige tilværelse?

Hvor lykkelig kan man være når man oplever, samfundets behandling af de aller aller svageste?

Nej der grimmer man sig, og erkender at Danmark ikke er et land af lykkelige mennesker...

For hvor er de lykkelige mennesker, som regeringen taler så vidt og bredt om?

- de findes ikke! og hvis så i bedste fald i meget begrænsede omfang.

Politikkernes lykkepiller:

Eller er det "lykkepiller" der vælter ud af munden på politikkerne, hver gang de har chancen, for at bilde os ind, at vi ER lykkelige, nærmest hjernevaske os med det mantra, VI ER LYKKELIGE! , hvorefter den samlede flok som i trance tager det til sig og gentager "ja, vi er vel nok lykkelige!"

- det er ikke andet end tomme ord, og massehysteri, noget man forøvrigt kan opleve til salgsmøder og fx. pyramidespilsarrangementer, hvor stemningen får folk til at falde i, nemlig - manipulation af værste slags!

Det samme gælder på de fleste områder af regeringens måde at styre folkestemningen på:

Skattestop - uha skattesstop - føl lykken, den strømmer som en flod ned i din tegnebog og videre op i det hoved!

Skattelettelser - ja! skattelettelser, hvor er det dog fantastisk - føl glæden ved at arbejde og få så meget mere ud af det, idel lykke lige fra morgen til aften!

Opsving og vækst - Nu er der opsving, se hvor det hele går, lykken venter lige om hjørnet!

Fremtiden ser sort ud, en dag løber regeringen tør for "lykkepiller" og så er vi en nation der vågner op til tømmermænd og realiteternes verden, illusionerne er væk, der er kun den tomme tegnebog tilbage, toget er kørt videre uden os......

Når de blider dig ind at du er lykkelig, så tænk efter om du er lykkelig, eller om regeringen i virkeligheden forsøger at manipulere dig til at tro på en lykke som dels hverken er lykke og dels ikke er andet end illusion, for at få dig til at gøre som de vil.

Realiteterne er: Omsorgsstop, brud på menneskerettighederne, psykisk vold, psykisk terror, manipulation, magtmisbrug, skræmmebilleder, menneskehad, "økonomisk tomle-skrue" til tvang af de dårligst stillede, øget fattigdom, uansvarlig politik og letsindig forskud på en indbildt fremtidig utopisk lykkegeneration i forlængelse af "de nødvendige justeringer" de foretager sig i dag.




Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.

Valgløfter og SU

I forlængelse af indlæget om regeringens valgløfter, må der jo nødvendigvis tilføjes lidt efter det seneste er kommet frem at regeringen vil skære i SU´en......

http://asyl-danmark.blogspot.com/2005/11/regeringens-valglfter-og-hykleri.html

Jeg citerer fra Venstre´s hjemmeside:
Verdens mestre i gode ideer, lyder den første mærkesag- 10 milliarder kr. til forskning, udvikling og uddannelse "når andre er billigere, skal vi være bedre"

Så står man som så ofte før tilbage med en underlig fornemmelse af forvirring, for hvad er det så lige de 10 milliarder skal gå til, og hvordan er det at man får gode kloge hoveder ud af at skære i SU´en, så mennesker ikke har råd til at studere, og dem der gør det samtidig er nødt til at arbejde endnu mere ved siden af for at få råd til dagen og vejen - hvor er logikken i at "jo mindre penge, jo bedre udannelse" logikken i at tvinge folk igennem, hurtigts muligt, det er i forvejen ikke andet end pres og forventninger lige fra den sidste halvdel af folkeskolen, alt skal presses igennem, "hvad vil du uddanne dig til" "hvad er dine fremtidsplaner" og hvad ved et barn/ung på 16 år om virkelighedens verden, og hvad uddannelse der på sigt er den rigtige. Meget få ved det.

Nej som sædvanlig har regeringen et fuldstændig forvrænget billede af virkeligheden, som skrevet flere gange tidligere, så tror denne regering at alt kan styres til det bedre ved den økonomiske-tvang eller skal vi kalde det "den økonomiske tomleskrue" som snart er sat på hele samfundet, velfærd, hvor? nedskæring her og alle steder, for at financere den latterlige lille skattelettelse - hvor bliver de 10 milliarder af, som skal bruges på at gøre os klogere end resten af verden?

Regeringen har fuldstændig mistet fodfæstet og følingen med samfundet - alt er penge, alt bliver gjort op i penge, og den såkaldte investering i fremtiden, kan vist uden problemer omformuleres til at regeringen tager forskud på fremtiden, for at få deres uansvarlige politik og økonomiske lommesmerter til at hænge sammen på ydersiden, når fremtiden kommer, så er danskerne hverken blevet klogere eller rigere, det eneste der er sket, er at regeringen har pantsat hele herligheden og danmarks befolkning er kommet under adminstration......

Nedskæring i SU vil på sigt virke at et mindre antal gider/har råd til at studere - så kan vi om 20 år sidde og tænke tilbage på de glade år med Fogh-regeringes enorme skattelettelser, og sige "vi havde det vel nok festligt dengang - men i dag må vi importere højtuddannede fordi nedskæringerne fjernede lysten til at studere" import af arbejdskaft som iøvrigt er mange gange dyrere end at poste bare lidt af de 10 milliarder i lommen på studerende, så de har tid til at dygtiggøre sig og tid til at få hjertet med i det de laver.

Uansvarlig politik Fogh! Invester i fremtiden i stedet for på forhånd at tage lån i fremtiden, det er uholdbart og visionsløst at skære i fremtidens resourcer, og ikke mindst hykleri, når jeres fine og stort opslåede mærkesag er det stik modsatte.


Må kun gengives med tilladelse © Asyl-danmark.